Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Δενδροφύτευση Πεντελικού – GREEN BELT με χορηγό το skai

ανα δημοσιευω την επιστολή του Vasilis Xipolitas

Αγαπητοί φίλοι,

Παρακαλούμε να εγγραφείτε στο fun page της Green Belt, έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να σας ενημερώνουμε για τις δενδροφυτεύσεις (Πεντέλη, Κηφισός, Πάρνηθα), καθώς η συμμετοχή του Group σύντομα θα ξεπεράσει τα 1.000 μέλη και δεν θα έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνούμε μαζί σας.

Fun Page:
http://www.facebook.com/pages/Green-Belt-/30798287861


Ευχαριστούμε πολύ,

Green Belt – Πράσινη Ζώνη

***********************************************************
Τελευταίες πληροφορίες:
Σας γνωρίζουμε ότι, ο ΣΚΑΙ η Cosmote, ο Σύνδεσμος των 22 Δήμων & Κοινοτήτων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), και η GREEN BELT Μ.Κ.Ο., σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και την Περιφέρεια Αττικής (Δ/νση Αναδασώσεων) οργανώνουν μεγάλη δενδροφύτευση στην περιοχή Κοκκιναρά του Πεντελικού, την Κυριακή 25 Ιανουαρίου από τις 10:00 μέχρι της 15:00.

• Η Δ/νση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής θα διαθέσει 30.000 έως 40.000 δενδρύλλια, ενώ η Μη Κυβερνητική Οργάνωση GREEN BELT- ΠΡAΣΙΝΗ ΖΩΝΗ θα διαθέσει έως και 10.000 δενδρύλλια (Ο αριθμός των δενδρυλλίων που θα διαθέσει η GREEN BELT θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη των χωματουργικών εργασιών).

• Η Εταιρεία Κινητής Τηλεφωνίας Cosmote, θα διαθέσει τους οικονομικούς πόρους για την φύτευση και συντήρηση των δενδρυλλίων.

• Αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας το Ραδιόφωνο και η Τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: